Wat zijn de kosten voor woningontruiming?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom het nodig is om een woning snel en efficiënt te ontruimen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na een overlijden of na een gedwongen verkoop van een woning. Ook bij een al dan niet vrijwillige beëindiging van de huur of andere externe omstandigheden is het vaak zaak om de woning snel leeg en in de oorspronkelijke staat te kunnen opleveren. Uiteraard brengt een huis laten ontruimen kosten met zich mee. Ondanks dat deze afhankelijk zijn van uw specifieke situatie en wensen, vertellen wij in dit artikel iets meer over de kosten voor een dergelijke woningontruiming.

Huis ontruiming: kosten zijn afhankelijk van de situatie

Uiteraard wilt u, voordat u Direct ontruimen inschakelt, graag weten wat de kosten van een woningontruiming zijn. Om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, willen wij u dan ook zo goed mogelijk informeren. Het is echter niet mogelijk om een standaardtarief voor een woningontruiming te noemen, aangezien iedere ontruiming weer anders is. De ontruiming van een grote woning vol spullen is uiteraard kostbaarder dan de ontruiming van een kleine bijna lege studio. De kosten voor de benodigde schoonmaak en eventuele herstelwerkzaamheden, zijn daarnaast afhankelijk van de staat van de woning. Ook kan het zo zijn dat u uw inboedel aan ons wil verkopen of juist via ons wil laten opslaan. Dit heeft uiteraard consequenties voor de prijs.

Direct Ontruimen werkt kosten efficiënt

Welke hulpvraag u ook heeft: u kunt ervan uit gaan dat Direct ontruimen altijd zo kosten efficiënt mogelijk zal werken. Ons team is ontzettend ervaren in het uitvoeren van woningontruimingen en kan daarom snel en efficiënt werken. Wij weten precies wat er moet gebeuren en hoe we dit zo goedkoop mogelijk kunnen doen. Bovendien stellen wij u altijd vooraf op de hoogte van de te verwachte kosten: daardoor wordt u nooit plots overvallen door een (onverwacht) hoge rekening.

Extra werkzaamheden hebben invloed op de kosten van de huisontruiming

Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten van een huisontruiming, is het belangrijk dat u in de offerteaanvraag zo nauwkeurig mogelijk over uw situatie vertelt. Is het alleen nodig om de woning leeg te ruimen of zijn er extra werkzaamheden nodig? Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het verrichten van reparatiewerkzaamheden of aan het verwijderen van hardnekkige vlekken of ander vuil. Ook kan het zo zijn dat u een deel van de inboedel aan ons wilt verkopen: de opbrengst wordt dan in mindering gebracht op uw factuur. Heeft u bruikbare spullen die u tijdelijk wilt opslaan? Ook dit kan op basis van een meerprijs door Direct ontruimen geregeld worden!

Meer weten over de kosten voor het ontruimen van een woning?

Wilt u weten wat uw woningontruiming gaat kosten? Vraag dan nu bij ons vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 010-42223 of mail uw verzoek naar info@direct-ontruimen.nl. Wij nemen spoedig contact met u op!