Huis leeghalen na overlijden; wat kunnen wij voor u betekenen?

Het overlijden van een dierbare is verdrietig en vaak ook ingrijpend. Daarbij komen er tevens allerlei praktische zaken om de hoek kijken die uw aandacht vragen. Eén van die zaken kan het ontruimen van de woning zijn. Dan is het prettig als u die zorgen uit handen kunt geven aan een professioneel en betrouwbaar ontruimingsbedrijf. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen in deze emotionele tijd.

Het huis leeghalen na overlijden

Wilt u door ons een huis laten ontruimen, dan bespreken we van tevoren met u wat er precies moet gebeuren en welke spullen u wilt behouden. Vervolgens krijgt u van ons een offerte voor de kosten van de huisontruiming. Bent u akkoord, dan gaan we aan de slag met het leeghalen van het huis. Dit doen wij op efficiënte en discrete wijze. Onze ervaren en deskundige medewerkers beschikken daarbij over alle hulpmiddelen die ze nodig hebben en bedrijfswagens om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. 

Inboedel opkopen of opslaan

In veel gevallen bestaat de inboedel uit nog bruikbare spullen die heel goed een tweede leven kunnen krijgen. Deze spullen kopen wij graag voor u op. U kunt hierbij denken aan meubels, keukengerei, witgoed en apparatuur zoals een televisie, radio of computer. Daarnaast kopen wij ook zaken als kleding, schoenen, linnengoed, gereedschap, lampen en schilderijen op. De opbrengst van deze goederen brengen wij in mindering op de kosten voor de ontruiming. Het laten opkopen van de inboedel scheelt u dus werk én kosten. Bovendien is dit beter voor het milieu en maakt u er een ander weer blij mee.

De woning schoonmaken

Bij een standaard ontruiming leveren wij de woning bezemschoon op. Dit betekent dat we de woning, nadat we deze hebben leeggehaald, schoonvegen. Ook het sanitair, de keuken en ramen nemen we af met een doekje. Vaak is dit voldoende, maar niet altijd. Bijvoorbeeld als er gerookt is in huis of als er sprake is van ongedierte. Dan kunt u ervoor kiezen om de hulp van onze schoonmaakploeg in te roepen. Zij zorgen ervoor dat de woning van boven tot onder grondig gereinigd wordt. Dankzij deze uitgebreide schoonmaak van de woning, kunt u de woning picobello opleveren. Klaar voor de volgende bewoner.

Huis leegruimen en vloerbedekking verwijderen

Bij een huurwoning moet u ook vaak de vloerbedekking verwijderen. Zeker als het gaat om verlijmde vloerbedekking, kan dit een lastige en tijdrovende klus zijn. Een klus die wij graag van u overnemen. Onze mensen beschikken over de juiste kennis en middelen om de vloerbedekking snel en doeltreffend te verwijderen. U kunt ervoor kiezen om het verwijderen van de vloerbedekking te combineren met het ontruimen van de woning, maar dit hoeft niet. Heeft u de woning zelf al ontruimd en moet alleen de vloerbedekking er nog uit? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen.

Een huis laten ontruimen? Neem vrijblijvend contact op

 Om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 010-422 23 21 , info@direct-ontruimen.nl of door onderstaand  contactformulier in te vullen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en de woning te bezichtigen. Zo kunnen wij een realistische prijsopgave maken en weet u direct waar u aan toe bent. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.