Opkoop inboedel

Heeft u nog bruikbare kantoormeubels die u niet meer gaat gebruiken? Dan neemt Direct Ontruimen die graag van u over. We kopen (delen van) uw goede inboedel op en brengen de opbrengst in minder op de ontruimingskosten.

Eigen opslagruimte

Bij de opkoop inboedel van Direct Ontruimen heeft u nooit te maken met een tweede partij. We beschikken over een eigen opslagruimte van 1500 m2 en  houden het opkopen van inboedels dus volledig in eigen beheer. Een extra voordeel voor u is dat we de opkoop kunnen combineren met een bedrijfsontruiming en de opbrengst van de opkoop van de kosten voor de ontruiming af kunnen trekken.

Tweede leven in het buitenland

De inboedel die we opkopen, krijgt niet alleen in Nederland een tweede kans. We hebben al meer dan 20 jaar exportmogelijkheden voor de kantoormeubels die we opkopen. Zo maken we in het buitenland dus ook mensen blij met uw gebruikte spullen.

Wat kunnen we gebruiken?

Meestal kunnen we grote delen van de gebruikte kantoorinboedel overnemen. Dat gaat van grote meubels als bureaus en kasten tot kleinere accessoires. Voorwaarde is enkel dat het nog in redelijk goede staat is. Veel van de spullen kunnen ergens anders nog prima gebruikt worden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de opkoop van uw kantoorinboedel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Ook kunt u ons bellen bereiken op 010-422 23 21 en info@direct-ontruimen.nl.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.