Huis ontruimen in ruil voor inboedel: wat zijn de mogelijkheden?

Een woningontruiming kan noodzakelijk zijn vanwege verschillende redenen. Het kan gaan om een gedwongen verkoop door een hypotheekachterstand. Ook een huurachterstand kan aanleiding zijn voor een ontruiming. Maar ook een overlijden of andere verdrietige gebeurtenissen kunnen een ontruiming tot hun gevolg hebben. Die ontruiming moet vaak snel worden uitgevoerd. Maar in emotionele en vaak vervelende omstandigheden hebt u vaak meer aan uw hoofd dan de uitvoer van deze lastige taak. U kunt dan gelukkig het huis laten ontruimen  door een professionele partij die deze taak uit uw handen neemt. Om op de kosten van een woningontruiming te besparen, kunt u de inboedel door ons laten opkopen. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden.

Uw inboedel aan ons verkopen

Een groot deel van de meubels die worden ontruimd zijn vaak nog in goede staat. Het zou zonde zijn als deze meubels weggegooid zouden worden, maar alles afzonderlijk verkopen vraagt veel tijd en energie. Daarom biedt Direct Ontruimen de mogelijkheid om een (gedeelte van) de inboedel bij een ontruiming aan ons te verkopen. Hiermee bespaart u veel tijd, maar bent u ook milieubewust bezig. De meubels krijgen van ons een tweede leven en vinden een nieuw thuis. Daarnaast kunnen we een fijne korting bieden op de ontruimingskosten wanneer wij de inboedel overnemen. Doordat wij het opkopen van inboedels volledig in eigen beheer hebben, kunnen wij de waarde van uw opgekochte inboedel direct op uw rekening in mindering brengen. Hierdoor bent u bij ons erg voordelig uit.

Een tweede leven voor uw inboedel

Maar waar gaat uw inboedel dan precies naartoe? Wij bieden uw meubels graag een tweede leven en hebben een groot netwerk van klanten die we blij kunnen maken met uw inboedel. Doordat we beschikken over goede exportmogelijkheden kunnen we ook eenvoudig doorverkopen. Daarnaast werken we nauw samen met verschillende goede doelen en stichtingen door het hele land, zodat uw meubels een goede bestemming zullen krijgen. En niet alleen uw meubels kunnen we een nieuw plekje geven: ook linnengoed, gereedschap en andere materialen, witgoed en keukengerei kan worden hergebruikt.

Opslag tot verkoop

Omdat het soms tijd nodig heeft om een goede bestemming te vinden voor uw gehele inboedel, is het fijn om de meubels ergens tijdelijk te kunnen opslaan. Direct Ontruimen beschikt over ruim 1500 m2 aan opslagruimte, waardoor we rustig de tijd kunnen nemen om de beste plek voor uw inboedel te vinden. Ook wanneer u uw inboedel niet aan ons wilt verkopen maar deze wel tijdelijk wilt opslaan, is dat mogelijk. We bieden een inboedelopslag na een woningontruiming aan tegen een betaalbaar tarief.

Huis ontruimen in ruil voor inboedel? Neem contact op

Bent u op zoek naar een organisatie die uw huis vakkundig en snel kan ontruimen en heeft u interesse in het verkopen van uw inboedel? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!