Over ons

Al meer dan 20 jaar is Direct Ontruimen het vertrouwde adres waar u terecht kunt voor vakkundig ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze ervaren en deskundige medewerkers beschikken over alle hulpmiddelen en bedrijfswagens om de werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

Direct Ontruimen neemt zo veel mogelijk zorgen voor u weg. Dit doen we allereerst door vrijblijvend een afspraak met u te maken om een zo eerlijk en volledig mogelijke offerte op te kunnen stellen. Dit doen we ook door onze werkzaamheden discreet en efficiënt onze werkzaamheden uit te voeren. Service en tevredenheid staat bij ons te allen tijde voorop.

De bedrijfshistorie

Direct Ontruimen is een echt familiebedrijf. Henk den Haan sr. startte in 1921 zijn eigen bedrijf, dat zich destijds richtte op het op- en verkopen van diverse goederen in Rotterdam. Nadat Henk in 1950 kwam te overlijden, nam zijn zoon Aad het stokje over. Hij breidde de werkzaamheden uit met het inkopen van antiek, meubelen en andere goederen voor de tweedehandsmarkt. De eerste woningontruimingen waren toen een feit!

In de jaren 60 droeg ‘opa Aad’ het bedrijf over aan zijn zonen, die zich meer specialiseerden in de in- en verkoop van gebruikte goederen en in woningontruimingen. Direct Ontruimen kreeg steeds meer naamsbekendheid in Rotterdam. In 1989 kregen de huidige eigenaren, Jack en Nathalie den Haan, het bedrijf in bezit.

De manier van werken is de afgelopen tientallen jaren behoorlijk veranderd. Vroeger waren een fiets met bakwagen, een paar kisten en een touw met blok voldoende; vandaag de dag hebben we meerdere bedrijfswagens, een ruime opslagloods en een verhuislift. Allemaal hulpmiddelen om elke woning- en bedrijfsontruiming optimaal te regelen. We blijven onszelf ontwikkelen en zijn klaar voor de toekomst!

Opkoper van lompen en metalen