Bedrijfsontruimingen

Bij bijvoorbeeld de verhuizing naar een nieuw pand of na een faillissement kunt u te maken krijgen met een bedrijfsontruiming. Vaak is dit een hectische en emotionele periode – een tijd waarin u een ontruimingsbedrijf dat uw zorgen wegneemt goed kunt gebruiken.

Direct Ontruimen heeft al tientallen jaren ervaring in het ontruimen van bedrijven, kantoren en woningen. We hielpen al vele bedrijven met het ontruimen van hun bedrijfspand en beschikken over de kennis en de manschappen om elk ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken.

Scheidingswanden en vloeren verwijderen

Een bedrijfsontruiming verschilt in veel opzichten van een woningontruiming. We krijgen bijvoorbeeld te maken met verlaagde plafonds, het verwijderen van grote hoeveelheden vloerbedekking en het weghalen van scheidingswanden. Een grotere uitdaging dus, maar die gaan we zeker niet uit de weg. Direct Ontruimen draagt zorg voor het verwijderen en de afvoer van al deze materialen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Schone oplevering

Wanneer uw bedrijf het pand definitief verlaat, is het belangrijk dat we de ruimte schoon opleveren voor de volgende huurder of koper. Daarom verzorgt Direct Ontruimen ook de schoonmaak van bedrijfspanden na een ontruiming. Normaliter leveren we panden bezemschoon op, maar soms voeren we ook extra schoonmaakwerkzaamheden uit.

Inboedelopslag

Bij een bedrijfsontruiming komt het vaak voor dat men de inboedel (tijdelijk) wil opslaan. Inboedelopslag komt bijvoorbeeld goed van pas bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij herstelwerkzaamheden door schade aan het huidige pand. Direct Ontruimen beschikt over een ruime, eigen opslagruimte van 1500 m2. We bieden daarom naast ontruiming ook voordelige opslag van uw goederen aan.

Tweede kans

Heeft u nog bruikbare spullen die u zelf niet meer nodig heeft? Dan kunnen we dit deel van uw inboedel opkopen bij de ontruiming. We slaan de spullen dan op in onze eigen opslagruimte en zorgen ervoor dat de goederen hergebruikt kunnen worden. De opbrengsten van de nog bruikbare spullen brengen we in mindering op de totale ontruimingskosten.

Meer weten?

Wilt u weten of Direct Ontruimen u kan helpen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw situatie en de werkzaamheden. Samen bekijken we wat er precies moet gebeuren en wat dit kost.

Om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 010-422 23 21 of info@direct-ontruimen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.