Woningontruimingen

Door omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf dat uw zorgen uit handen neemt.

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Direct Ontruimen ondersteunt families en bedrijven in dit proces. U bepaalt eerst welke spullen u wilt houden en, wanneer van toepassing, geeft ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor u uit huis te halen. We kunnen de woning daarbij ook vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking volledig verwijderen.

Spullen hergebruiken

We vinden het belangrijk om bruikbare spullen nog een tweede leven te geven. Daarom kunnen we ook een deel van uw goede inboedel opkopen bij de ontruiming. De opbrengsten van de nog bruikbare inboedel brengen we dan in mindering op de totale kosten van de ontruiming.

Opslag na ontruiming

Bij woningontruiming komt het ook voor dat de familie de inboedel uit de woning (tijdelijk) wil opslaan. Omdat Direct Ontruimen een grote opslagruimte heeft, bieden we ook inboedelopslag aan. Dat doen we tegen een heel voordelig tarief. U kunt ons dus zowel voor de woningontruiming als voor inboedelopslag inschakelen.

Meer weten?

Wilt u weten of Direct Ontruimen u kan helpen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw situatie en de werkzaamheden. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van wat er moet gebeuren en wat dit kost. We kunnen in een gesprek bijvoorbeeld ook de inruilwaarde bepalen als u een deel van de inboedel wilt laten opkopen.

Om een vrijblijvende afspraak te maken, neemt u contact met ons op via 010-422 23 21 of info@direct-ontruimen.nl. Ook kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.