Vloerverwijdering

Bij een woningontruiming krijgt u vaak ook te maken met het verwijderen van vloerbedekking. Met name bij stevig vastgelijmde vloeren kan dit een behoorlijke klus zijn. Direct Ontruimen kan de vloerverwijdering voor u overnemen om de woning klaar te maken voor oplevering.

Professioneel en efficiënt

Het team van Direct Ontruimen is als geen ander gewend om zorgen weg te nemen tijdens een woningontruiming. Net als bij de schoonmaak zorgen we er bij vloerverwijdering voor dat de woning snel klaar is voor oplevering. Onze mensen beschikken over de juiste kennis en werken met professionele materialen om de vloerbedekking snel en efficiënt weg te halen.

In veel gevallen combineren we vloerverwijdering met woningontruiming bij onze opdrachtgevers. Desondanks kunt u ons ook alleen inschakelen voor het verwijderen van vloeren als u zelf de woningontruiming al heeft geregeld.

Meer weten?

Voor meer informatie over vloerverwijdering van Direct Ontruimen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 010-422 23 21 en info@direct-ontruimen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk terug op uw contactaanvraag.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.