Woningontruiming met spoed: zo gaan wij te werk

Een woningontruiming komt voor wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten. Zo’n proces is nooit prettig en daarnaast arbeidsintensief. In dit artikel delen wij onze werkwijze m.b.t. het ontruimen van een woning met spoed, zodat u zich zorgeloos op andere belangrijke dingen kunt focussen.  

Over woningontruimingen

Wat gebeurt er precies bij een woningontruiming met spoed? Allereerst worden de belangrijkste spullen uit huis gehaald, vervolgens wordt de woning snel en professioneel ontruimd en tot slotte zal deze weer schoon worden opgeleverd.

Onderstaande zaken kunnen onderdeel zijn van een woningontruiming met spoed. Wij voeren al deze stappen snel en zorgvuldig uit. Ons team beschikt over de juiste kennis en werkt altijd met professionele materialen om de ontruiming zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Boedelontruimingen

Het kan voorkomen dat u tijdens een woningontruiming met spoed op zoek bent naar een tijdelijke opslag voor al uw inboedel. Wij beschikken over een eigen opslag van 1500 m2, waar wij uw spullen zowel tijdelijk als langdurig kunnen opslaan. Het schoonhouden van uw spullen staat hierbij centraal. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel, er is altijd iemand aanwezig die over uw spullen waakt.

Opkoper inboedel

Wilt u uw spullen graag een tweede leven geven? Ook hierbij kunnen wij u ontzorgen. Direct Ontruimen houdt het opkopen van inboedels helemaal in eigen beheer. Naast dat dit goed is voor het milieu, krijgt u hiervoor ook korting op de ontruimingskosten. Spullen die een tweede leven krijgen zijn bijvoorbeeld: meubels, televisies, witgoed, gereedschap en keukengerei.

Schoonmaak

Naast dat wij uw woning ontruimen met spoed, ontzorgen wij u ook graag op het gebied van schoonmaak. Wij voeren reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals het schoonmaken van het sanitair, de keuken en het bezemschoon maken van de vloer. In sommige gevallen is er een grondige schoonmaak nodig. Mocht er hiervan sprake zijn, gaan wij aan de slag met een grondige aanpak.

Vloerverwijdering

Bij sommige woningontruimingen met spoed moet de vloer ook worden verwijderd.  Dit kan een behoorlijke klus zijn, zeker wanneer de vloer stevig vastgelijmd zit. Wij nemen de vloerverwijdering graag van u over, zodat wij de woning helemaal klaar maken voor de oplevering. Ook wanneer u de woningontruiming zelf regelt, kunt u ons alsnog inschakelen voor het verwijderen van de vloeren.

Hulp nodig?

Direct Ontruimen helpt u graag verder om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor meer informatie over een woningontruiming met spoed kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.