Opkoper Inboedel

Heeft u nog bruikbare meubels die we een tweede leven kunnen geven? Dan kunt u Direct Ontruimen vragen (een deel van) uw goede inboedel op te kopen bij de ontruiming.

Het opkopen van de inboedel is niet alleen milieuvriendelijk, maar geeft u ook een korting op de ontruimingskosten. Wanneer we meubels opkopen na een ontruiming, brengen we dit in mindering op de prijs.

InboedelopslagEigen opslag

Direct Ontruimen houdt het opkopen van inboedels helemaal in eigen beheer. We hebben dit gemak omdat we over meer dan 1500 m2 aan opslagruimte beschikken. Dit maakt ook dat we de opbrengst van de nog bruikbare goederen direct in mindering kunnen brengen op de totale kosten van de ontruiming, omdat we de goederen zelf kunnen bewaren en niet meteen van de hand hoeven doen.

Exportmogelijkheden

Direct Ontruimen werkt niet alleen samen met goede doelen en stichtingen in Nederland om uw meubels een tweede leven te geven. We hebben al meer dan 20 jaar exportmogelijkheden voor de meubels die we opkopen. Elke week kunnen we verschillende klanten weer blij maken met de tweedehands spullen.

Om wat voor inboedel gaat het dan?

De spullen die een tweede leven krijgen, variëren sterk. Vaak hebben we het over meubels, keukengerei, witgoed en televisies. Maar ook kleding, schoenen, linnengoed, gereedschappen, lampen en schilderijen kunnen we vaak een tweede leven geven in Nederland of in het buitenland. Ook kleingoed als potten, pannen, servies, beeldjes en kleine decoratie vinden regelmatig nog een nieuw thuis.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de opkoop van inboedel in combinatie met woningontruiming? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 010-422 23 21 of info@direct-ontruimen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.