Bedrijfsinboedel opkopen na bedrijfsontruiming; de voordelen

Een verhuizing naar een nieuw pand. Een faillissement. Het zijn voorbeelden die een bedrijfsontruiming tot gevolg kunnen hebben. Zo’n bedrijfsontruiming is veelal een hectische en emotionele periode. Een periode waarin u iemand die al deze zorgen wegneemt, goed kunt gebruiken. Wij van Direct Ontruimen hebben al tientallen jaren ervaring op dit gebied. Zo hebben wij al vele bedrijven geholpen met het ontruimen van hun bedrijfspand. Naast de nodige ervaring hebben wij de kennis en de manschappen in huis om ieder ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken.

Laten opkopen van de bedrijfsinboedel

Een van de mogelijkheden binnen zo’n ontruimingsproject is het laten opkopen van de bedrijfsinboedel. Wanneer u nog bruikbare spullen – denk aan bijvoorbeeld kantoormeubelen – heeft die u zelf niet meer gebruikt of nodig heeft, dan kunnen wij van Direct Ontruimen dit gedeelte van uw bedrijfsinboedel opkopen bij de bedrijfsontruiming. Bij kantoormeubelen kunt u bijvoorbeeld denken aan bureaus, kasten, maar ook de kleinere accessoires. Een voorwaarde is wel dat de goederen nog in redelijke goede staat dienen te verkeren. In dat geval slaan wij de goederen op in onze eigen opslagruimte. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bruikbare spullen nog een tweede kans krijgen door ze door iemand anders te laten hergebruiken. Als u voor deze mogelijkheid kiest, brengen wij de opbrengsten van de nog bruikbare spullen in mindering op de totale ontruimingskosten.

1.      Eigen opslagruimte

Wij noemden het net al even, in het geval van het laten opkopen van de bedrijfsinboedel, slaan wij de goederen op in onze eigen opslagruimte. Het voordeel hiervan is dat u nooit te maken heeft met een tweede partij. Wij hebben namelijk een eigen opslagruimte van 1500 vierkante meter in ons bezit. Zo kunnen wij het opkopen van de bedrijfsinboedel volledig in eigen beheer houden.

2.      Bedrijfsontruiming + opkopen bedrijfsinboedel = minder totale ontruimingskosten

Een van de andere voordelen van het laten opkopen van de bedrijfsinboedel is dat u het bij ons van Direct Ontruimen kunt combineren met het laten doen van een bedrijfsontruiming. Daarnaast worden de opbrengsten van de opkoop (van de nog bruikbare spullen) in mindering gebracht op de totale kosten voor de bedrijfsontruiming. Hierdoor heeft u te maken met minder totale ontruimingskosten; een ander voordeel.

3.      Tweede kans in het buitenland

Bij de bedrijfsontruimingen en opkoop van de bedrijfsinboedel die wij doen, zorgen wij ervoor dat de nog bruikbare spullen een tweede kans krijgen door ze door iemand anders te laten hergebruiken. Dat doen wij niet alleen in Nederland. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar exportmogelijkheden voor de kantoormeubelen die wij opkopen. Zo maken wij niet alleen mensen in Nederland, maar ook mensen in het buitenland blij met uw gebruikte spullen.

Wilt u meer weten over het laten opkopen van de bedrijfsinboedel na bedrijfsontruiming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!