Vloerbedekking van trap verwijderen; zo gaan we te werk

Na een overlijden, een scheiding of een faillissement, is er in veel gevallen woningontruiming nodig, waarbij de belangrijkste spullen uit huis worden gehaald en de woning professioneel en snel ontruimd wordt. Het daarna vakkundig laten schoonmaken van de woning of het laten verwijderen van vloerbedekking van bijvoorbeeld een trap is daarbij ook een optie. In dit artikel vertellen wij u graag meer over woningontruimingen en aanverwante werkzaamheden die wij van Direct Ontruimen voor u uit kunnen voeren.

Vakkundig ontruimen van woningen

Wij van Direct Ontruimen zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner bij wie u terecht kunt voor het vakkundig laten ontruimen van onder meer woningen. Bij een woningontruiming kunt u denken aan ontruiming van bijvoorbeeld inboedel na overlijden, een scheiding of een faillissement. Hierbij worden de belangrijkste spullen uit huis gehaald, waarna de woning professioneel en snel ontruimd wordt. Na een huisontruiming kan de woning eventueel schoon worden opgeleverd. Samen met een team van ervaren en deskundige medewerkers voeren wij dit soort werkzaamheden, met diverse hulpmiddelen en bedrijfswagens waarover wij de beschikking hebben, snel en efficiënt uit. Wij nemen uw zorgen zo veel mogelijk voor u uit handen, door allereerst vrijblijvend een afspraak met u te maken, maar ook door tijdens de woningontruiming – vaak een hectische en emotionele periode – discreet en efficiënt te werk te gaan. Het bieden van service en tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Spullen laten hergebruiken en inboedelopslag

Wij ondersteunen families in deze hectische en emotionele periode. Daarom bepaalt u eerst zelf welke spullen u wilt houden en welke u wilt laten hergebruiken. Wij vinden het namelijk belangrijk om spullen die nog bruikbaar zijn een tweede leven te geven. Wanneer u spullen die u wilt laten hergebruiken door ons op laat kopen, brengen wij voor u de opbrengsten hiervan in mindering op de totale ontruimingskosten. Daarna kunnen wij de woning vakkundig voor u schoonmaken. Het laten verwijderen van vloerbedekking van bijvoorbeeld een trap is ook een optie. Het kan ook zo zijn dat u de inboedel al dan niet tijdelijk wil opslaan. Wij beschikken over een grote opslagruimte, waardoor wij u inboedelopslag tegen een heel voordelig tarief kunnen bieden.

Verwijderen van vloerbedekking

Wij noemden het net al even, het laten verwijderen van vloerbedekking van bijvoorbeeld een trap is ook een optie al het aankomt op het vakkundig laten ontruimen van woningen. Immers, in het geval van een stevig vastgelijmde vloerbedekking kan dit een pittige klus zijn. Ook bij het verwijderen van vloerbedekking gaan wij professioneel te werk. Net als in het geval van een eventuele schoonmaak van de woning – mocht u daarvoor kiezen – zorgen wij er bij het verwijderen van vloerbedekking voor dat de woning snel klaar is voor oplevering. Met ons team van ervaren en deskundige medewerkers werken wij met professionele tools om de vloerbedekking efficiënt mee weg te kunnen halen. Vaak combineren wij deze klus met het uitvoeren van een huisontruiming, maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen die eerste klus.

Wilt u meer weten over het laten verwijderen van vloerbedekking of een woningontruiming in het algemeen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen hierop zo snel mogelijk bij u terug.