DirectOntruimen bekend van TV “Mijn Leven In Puin”op RTL 4

Voor het 3e jaar achtereenvolgend zijn wij met Direct-Ontruimen wederom benaderd door RTL 4 om te assisteren in het TV programma “Mijn Leven In Puin” gepresenteerd door Lieke van Lexmond.

imagesCAWGATDZNiet voor niets is wederom gekozen voor een betrouwbaar, flexibel en professioneel bedrijf om mee te mogen werken met het programma “Mijn Leven In Puin” van RTL4. De eerste twee jaren hebben wij mogen samenwerken met Peter van der Vorst. Dit jaar 2015 ligt de presentatie in handen van Lieke van Lexmond die zich werkelijk  geweldig heeft ingezet om de mensen te helpen.  Prachtig dus om mee te mogen werken aan het programma “Mijn Leven In Puin” waarin wij gezamenlijk met een deskundig  team proberen de woning weer leefbaar te maken. Samen met Lieke van Lexmond ,ontruimingsdeskundige Henk Plenter en psychologe Jory Schoondermark proberen wij dit de komende 8 afleveringen voor elkaar te krijgen.

DSCN1194

Problematische verzamelaars

Vaak word dit probleem nog wel eens onderschat . Wist u dat 1 op de 20 mensen in Nederland een problematische verzamelaar is? In het RTL4 programma “Mijn Leven In Puin” is te zien hoe deze verzamelwoede verstrekkende gevolgen kan hebben. Van gevaarlijke situaties in huis tot een leven in compleet isolement. Wij maken dit helaas ook steeds meer mee met de woningen die wij reeds hebben ontruimd het afgelopen jaar. Vaak word gedacht dat met het opruimen van de woning het probleem is opgelost. De echte oplossing van de verzamelstoornis blijkt echter te liggen bij het aanbieden van psychologische hulp. Daarom vinden wij het ook prachtig om alles van dichtbij mee te mogen maken met als uiteindelijk gezamenlijk doel weer een leefbare thuissituatie te creëren. Direct-Ontruimen is daarom ook trots om hier onderdeel van te mogen zijn !

Trots

Na ruim 2,5 maand hard en enthousiast gewerkt te hebben met elkaar als team had Direct -Ontruimen nog een leuke verrassing. Direct-Ontruimen heeft een mooie taart laten maken voor RTL4 die Lieke van Lexmond wel kon waarderen op haar Instagram account .Met trots kunnen wij  ook vermelden dat de eerste uitzending van ‘Mijn Leven In Puin” is bekeken door 1,4 miljoen mensen.!! en Direct-Ontruimen was erbij ………

 

lieke van lexmond taart

naamloos 3