Schoonmaak na bedrijfsontruiming: onze werkwijze

Bedrijfsontruimingen kunnen in verschillende situaties voorkomen, bijvoorbeeld wanneer je bedrijf gaat verhuizen naar een nieuw pand, of wanneer er helaas sprake is van een faillissement. In zo’n hectische tijd loont het daarom vaak om een ontruimingsbedrijf in te schakelen dat helpt met het opleveren van uw oude pand. Direct Ontruimen helpt u dan bijvoorbeeld met het verwijderen van de vloeren en tijdelijke inboedelopslag. Daarnaast zorgen we met onze schoonmaak er ook voor dat het pand weer spik en span wordt opgeleverd. Bent u benieuwd hoe we bij de schoonmaak na een bedrijfsontruiming te werk gaan? Lees dan hieronder verder!

Schoonmaak bij bedrijfsontruiming: pand leeghalen

Volgens de bepalingen van huurcontracten is het bijna altijd verplicht om een pand schoon op te leveren. Om deze reden bieden wij niet alleen bedrijfsontruiming aan, maar regelen we na de bedrijfsontruiming ook de schoonmaak van de bedrijfslocatie.

We beginnen het proces van schoonmaak bij bedrijfsontruiming altijd eerst met het leeghalen van het pand, anders kan er natuurlijk niet goed worden schoongemaakt. Dat betekent allereerst dat we de meubels en andere artikelen verhuizen. Moeten daarnaast ook de vloeren en/of scheidingswanden worden verwijderd? Dan doen we dit ook. Als het bedrijfspand vervolgens volledig leeg is, beginnen we aan de schoonmaak.

Schoonmaak bij bedrijfsontruiming: bezemschoon of brandschoon

De bepalingen van huurcontracten kunnen per pand verschillen. Bij sommige panden is bezemschoon voldoende, bij andere panden moet er grondiger worden schoongemaakt. Afhankelijk van de bepalingen in het huurcontract en uiteraard uw eigen wensen, maken we het pand na de bedrijfsontruiming naar behoren schoon.

Moet het kantoor bezemschoon worden opgeleverd? Dan zorgen we er na de bedrijfsontruiming voor dat de vloeren goed aangeveegd zijn en zorgen we dat het sanitair met een doek en sopje is afgedaan. Is er echter een grondigere schoonmaak nodig? Dan regelen we dit ook. Een team professionele schoonmakers zorgt er in dit geval voor dat het kantoor van boven tot onder nauwkeurig wordt schoongemaakt.

Schoonmaak bij bedrijfsontruiming: kleine herstelwerkzaamheden

In een kantoor wordt gewerkt en geleefd, dus het kan uiteraard wel eens voorkomen dat er een kleine reparatie nodig is voordat het pand wordt opgeleverd. Daarom kunnen wij, wanneer dit nodig is, ook kleine reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat u bij bedrijfsontruiming het pand precies volgens uw huurbepalingen oplevert.

Voor meer informatie over schoonmaak van bedrijfspanden na bedrijfsontruiming, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ook kunt u ons bellen op 010-422 23 21 of mailen naar info@direct-ontruimen.nl.