Huis ontruimen in ruil voor inboedel; wat zijn de mogelijkheden?

Er kunnen verschillende redenen zijn die een woningontruiming noodzakelijk maken. Zo kan er door een hypotheekachterstand sprake zijn van een gedwongen verkoop en ook een huurachterstand kan leiden tot een woningontruiming. Ook andere vervelende omstandigheden zoals een overlijden, kunnen ervoor zorgen dat een woning zo snel mogelijk leeggehaald moet worden. Onder dergelijke omstandigheden heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd en wilt u het huis laten ontruimen door een professionele partij. Zo wordt deze lastige taak u uit handen genomen. Om op de kosten van een woningontruiming te besparen, kunt u de inboedel door ons laten opkopen. Dit zijn de mogelijkheden.

Uw inboedel aan ons verkopen

Vaak is een deel van de meubels nog in goede staat. Het is uiteraard zonde om deze bruikbare meubels weg te gooien. Alles afzonderlijk verkopen kost echter veel tijd en moeite. Om die reden biedt Direct Ontruimen de mogelijkheid om (een deel van) de inboedel bij een ontruiming aan ons te verkopen. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd: wij geven de meubels een tweede leven, wat zeer milieuvriendelijk is. Bovendien krijgt u in ruil voor de inboedel een mooie korting op de ontruimingskosten. De prijs die wij kunnen geven voor de opgekochte meubels, wordt op uw rekening in mindering gebracht.

Een tweede leven voor uw inboedel

Direct Ontruimen geeft uw inboedel graag een tweede leven. Wij hebben een groot netwerk van klanten die wij blij kunnen maken met uw gebruikte meubels. Onze exportmogelijkheden maken doorverkoop eenvoudig. Bovendien werken wij samen met diverse doelen en stichtingen in Nederland, zodat al uw gebruikte meubelen altijd een goede bestemming krijgen. Overigens kunnen niet alleen meubels een tweede kans krijgen. Ook linnengoed, gereedschappen, witgoed en keukengerei kunnen vaak hergebruikt worden in Nederland of het buitenland.

Opslag tot verkoop

Direct Ontruimen beschikt over ruim 1500 m2 opslagruimte. Hierdoor hoeven wij uw goederen niet direct door te verkopen, maar kunnen wij de beste bestemming voor uw inboedel zoeken. Doordat wij het opkopen van inboedels volledig in eigen beheer hebben, kunnen wij de waarde van uw opgekochte inboedel direct op uw rekening in mindering brengen. Wilt u de inboedel niet aan ons verkopen, maar wel tijdelijk bij ons opslaan? Ook dat is mogelijk. Wij bieden inboedelopslag na een woningontruiming aan tegen een zeer schappelijk tarief.

Huis ontruimen in ruil voor inboedel? Neem contact op

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw huis kan ontruimen en heeft u interesse in het verkopen van uw inboedel? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!