Huis leeg laten halen? Dit zijn de mogelijkheden

Er zijn meerdere situaties waarin een huis leeg moet worden gehaald. Vaak zijn het emotionele gebeurtenissen, waarbij iemand is overleden of verplicht een woning moest verlaten. In deze lastige periode bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u het werk uit handen neemt. Dit is precies wat Direct Ontruimen voor u kan betekenen. Moet u een huis laten ontruimen? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Geef zoveel uit handen als voor u prettig is

Als een huis moet worden leeggehaald kunt u dit volledig zelf doen. Het is echter een behoorlijke klus om een huis volledig te ontruimen. Er gaat veel tijd inzitten en het kost u veel energie. Helemaal als dit alles in een emotionele periode, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, moet gebeuren. Daarom is het mogelijk om een deel van dit werk uit handen te geven. Als u Direct Ontruimen inhuurt voor het ontruimen van de woning, bepaalt u zelf in hoeverre u onze hulp nodig heeft. Moeten wij enkel de inboedel uit huis halen? Of wilt u ook dat er inboedel opgeslagen wordt? Moeten er vloeren worden verwijderd of moet de woning grondig worden schoongemaakt? U geeft aan wat u nodig heeft en wij helpen u graag verder.

De diverse mogelijkheden

Bij een ontruiming komt dus veel kijken. Er zijn veel mogelijkheden en opties waar u uit kunt kiezen. Alles wat wij doen, gebeurt uiteraard in overleg met u. In een vrijblijvend gesprek brengen we de situatie en de werkzaamheden in kaart. Zo bespreken we met u of er inboedel opgekocht kan worden en wat de inruilwaarde hiervoor zal zijn. Dit bedrag brengen we dan in mindering op uw factuur. Daarnaast informeren we u over alle werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. We leveren een leeggehaalde woning altijd bezemschoon op, maar misschien heeft u behoefte aan een grondigere schoonmaak. Ook het verwijderen van vloeren is een veel voorkomende klus die aan ons uitbesteed wordt. We kijken altijd naar uw situatie en komen met een passend voorstel.

Wat kan Direct Ontruimen voor u doen?

Heeft u de taak om een woning te (laten) ontruimen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw situatie en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. We nemen u precies zoveel uit handen als voor u prettig is. Zo helpen we u met een moeiteloze woningontruiming.