Direct-Ontruimen doet meer dan alleen ontruimen …..

Steeds meer particuliere en zakelijke opdrachtgevers maken gebruik van de extra werkzaamheden om de woning ook daadwerkelijk “schoon” op te leveren. Dus dat betekend meer dan alleen ontruimen.

IMG_0320

Standaard leveren wij uw woning bezemschoon op , d.z.w. wij zullen de gehele inboedel afvoeren, de vloeren aanvegen en desnoods een “nat doekje” over aanrecht en sanitair halen. In veel gevallen merken wij dat dit vaak niet meer toereikend is omdat de woning vaak te zwaar vervuild is. Doordat bewoners verplicht hun woning moeten verlaten of bijv. door overlijden merken familieleden dan pas hoe zwaar vervuild de woning daadwerkelijk is. Op zo een moment kunnen wij u deze zorgen ook uit handen nemen.

Direct-Ontruimen beschikt over een eigen schoonmaakploeg die deze werkzaamheden op professionele wijze kan verzorgen voor u.

Bij steeds meer woningen word onze hulp ingeroepen. Meestal een dag na het daadwerkelijke ontruimen kan er door de schoonmaakploeg grondig worden gereinigd. Ramen kunnen worden gezeemd, deuren en deurposten worden schoongemaakt, radiateurs worden gereinigd,sanitair en keuken worden van “binnen en buiten” op professionele wijze schoongemaakt enz. Uw woning is daarna ook daadwerkelijk klaar om weer schoon gebruikt te kunnen worden.

Afgelopen week werden wij door een zakelijke opdrachtgever benaderd om niet alleen een woning te ontruimen maar ook daadwerkelijk te reinigen mede omdat er ook ongedierte aanwezig was. Bewoner was helaas overleden en de woning was enige tijd onbewoond geweest. Door een grondige aanpak van onze schoonmaakploeg was de woning in 2 dagen al weer verhuur klaar. De keuken werd ook grondig gereinigd en na afloop werd de sleutel netjes op het aanrecht achtergelaten zodat de nieuwe huurder een schone woning kon betreden.

IMG_0470

Direct-Ontruimen is dus ook uw schoonmaak specialist