Op zoek naar betrouwbare huisontruimers? Dit is onze werkwijze

Jaarlijks voert Direct Ontruimen vele woning- en bedrijfsontruimingen uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij begrijpen dat dit een emotionele en hectische periode is en nemen zo veel mogelijk zorgen op een discrete wijze voor u weg. Bent u benieuwd hoe wij als betrouwbare huisontruimers te werk gaan? Dit is onze werkwijze.

Volledige offerte

Voordat u Direct Ontruimen inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat de klus kost. U ontvangt van ons een volledige offerte en wij bespreken vooraf in detail met u hoe we u het beste kunnen helpen. We nemen u veel werk uit handen door te kijken of we nog bruikbare meubels kunnen overnemen en maken een inschatting van de ontruimingswerkzaamheden. Op Direct Ontruimen kunt u vertrouwen voor een snelle en efficiënte ontruiming.

Snel en efficiënt ontruimen

In veel gevallen is het belangrijk dat de ontruiming zo snel mogelijk plaatsvindt. Na ontruiming kan het bedrijfspand of de woning direct worden opgeleverd aan een nieuwe huurder of koper. Wij werken snel, efficiënt en nauwkeurig zodat er weer snel doorgepakt kan worden. Service en tevredenheid is hierbij het uitgangspunt.

Betrouwbaar en discreet

Ontruiming van de inboedel na een scheiding, overlijden of een faillissement gaat vaak gepaard met emotie. In zo’n tijd is het prettig als u op een betrouwbare en discrete partner kunt rekenen die de woningontruiming of bedrijfsontruiming volledig voor u uit handen neemt. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming optimaal verloopt en denken met u mee, zodat u geen extra zorgen heeft.

Alle middelen in huis

Direct Ontruimen beschikt over diverse bedrijfswagens, een verhuislift en een ruime opslagloods. Dankzij deze hulpmiddelen kunnen wij elke woning- en bedrijfsontruiming optimaal verzorgen. Wij gaan geen enkele klus uit de weg. Naast de ontruiming bieden wij ook verschillende extra diensten aan voor het beste resultaat. Zo kan het zijn dat er reparatiewerkzaamheden nodig zijn, de vloerbedekking verwijdert moet worden of het pand een extra grondige schoonmaak nodig heeft. In enkele gevallen komt er ook inboedelopslag bij kijken. Doordat wij over een eigen opslagruimte beschikken van maar liefst 1500 m2 bieden wij de inboedelopslag aan in eigen beheer. Ons deskundige personeel gaat grondig en precies te werk en gaat voorzichtig met uw spullen om. Restafval zullen wij direct afvoeren zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten uitruimen of wilt u meer weten over onze werkwijze?  Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw persoonlijke situatie.