Bedrijf laten ontruimen door corona perikelen

We leven in een vreemde en moeilijke tijd. Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in haar ijzersterke greep – met alle gevolgen van dien. Hoewel we meer dan ooit weten dat we op elkaar kunnen rekenen, zelfs wanneer er geen fysiek contact mogelijk is, is het virus verantwoordelijk voor veel sterfgevallen, volle ziekenhuizen en bedrijven die omvallen. Veel succesvolle ondernemingen die het voor de wind ging, hebben in deze toch al moeilijke tijd de beslissing moeten nemen om het bedrijf te stoppen. Direct Ontruimen kan u helpen in deze situaties door het ontruimen van uw bedrijf professioneel en betrouwbaar te laten verlopen.

Discreet en vakkundig personeel

Bedrijfsontruimingen zijn niet fijn. De periode waarin deze plaatsvinden, is vaak emotioneel en hectisch voor de betrokkenen. Een ontruimingsbedrijf kan veel zorgen en stress wegnemen, zeker wanneer het personeel goed weet in wat voor situatie er gewerkt wordt. Onze personeelsleden staan garant voor een snelle en professionele werkwijze, waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. We pakken het ontruimingsproject snel en efficiënt aan, zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken.

Geen extra materialen nodig

Direct Ontruimen beschikt over alle materialen en vervoersmiddelen die nodig zijn voor het ontruimen van een bedrijf. U hoeft hier dus zelf niets meer voor te regelen. We zijn in het bezit van bedrijfswagens, een verhuislift en ook een opslagloods. Dat betekent dat we iedere klus kunnen verzorgen – groot of klein. Als er extra diensten nodig zijn, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het schoonmaken van het pand, is dit vrijwel altijd mogelijk. Zo hoeft u slechts te communiceren met één bedrijf en kunnen wij alles met betrekking tot de uitruiming voor u regelen.

Opkoper van de inboedel

Het kan zijn dat u direct op zoek bent naar een opkoper van uw inboedel wanneer de ontruiming voltooid is. Het is altijd een optie om Direct Ontruimen te vragen deze inboedel op te kopen. Wij kunnen regelmatig een deel of zelfs de volledige inboedel opkopen om deze een tweede leven te bieden op een andere plek. Dit kan voordelig zijn, omdat u dan in aanmerking komt voor korting op de ontruimingskosten. Daarnaast is het hergebruiken van de inboedel een goede en milieuvriendelijke volgende stap.

Wilt u meer informatie over het laten ontruimen van uw bedrijf of het opkopen van de inboedel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag!