Vervuilde keuken ontruimen; zo gaan we te werk

Wij van Direct Ontruimen zijn al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres als het aankomt op het vakkundig ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Ons team bestaat uit ervaren en vakkundige medewerkers, die de beschikking hebben over bedrijfswagens en andere hulpmiddelen om die ontruimingswerkzaamheden niet alleen discreet, maar ook snel en efficiënt uit te voeren. Wij doen dit door al uw zorgen zo veel mogelijk voor u weg te nemen. Onze eerste stap is dan ook vrijblijvend een afspraak met u te maken om vervolgens een zo betrouwbaar en zo uitgebreid mogelijke offerte voor u op te stellen. Service naar de klant en tevredenheid bij de klant staan bij ons gegarandeerd op de eerste plaats. In dit artikel vertellen wij u graag meer over een van onze laatste projecten: het ontruimen van een vervuilde keuken en hoe we daarbij te werk kunnen gaan.

Ontruimings- en schoonmaakwerkzaamheden

Stelt u zichzelf eens voor: door het overlijden van de bewoner is de woning lange tijd niet bewoond geweest en daarnaast liggen er in de keuken veel etensresten. Zoiets trekt ongedierte aan. Zoiets moet grondig gereinigd worden. En voor zoiets is er Direct Ontruimen. Meer specifiek kunt u behalve voor ontruimingswerkzaamheden bij ons ook terecht voor schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer uw woning of uw keuken een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft, kunnen wij deze geheel of gedeeltelijk voor u reinigen. Schoonmaken doen wij overigens ook voor zakelijke opdrachtgevers. Samen in overleg met u plannen wij zo’n schoonmaakbeurt, zodat u zich op andere zaken die komen kijken bij het opleveren van een woning kunt richten. Samen met u controleren wij na afloop de woning en/of keuken en zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent, want: service naar en tevredenheid bij de klant staan bij ons altijd hoog in het vaandel.

Bezemschoon of grondig schoon?

Vaak is het zo dat reguliere schoonmaakwerkzaamheden na een woningontruiming voldoende zijn. Bij reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan bezemschoon. In dat geval halen wij letterlijk en figuurlijk goed een bezem door de woning heen en maken wij de keuken, maar bijvoorbeeld ook het sanitair en de vensters met een doekje schoon. In het voorbeeld van hierboven – een keuken met ongedierte – of een woning waar veel gerookt is, vraagt dit om een meer grondige schoonmaak. Dan zijn er deskundige schoonmakers met professionele schoonmaakmiddelen nodig. En voor zoiets is er ook Direct Ontruimen. Wij kunnen vrijwel elke woning inclusief keuken grondig schoonmaken. Voor wat betreft de kosten hiervan, vinden wij het belangrijk om u van tevoren zo goed en volledig mogelijk hierover te informeren. Echter, omdat iedere situatie anders is, kunnen wij u alleen een zo realistisch mogelijke inschatting geven. Nog beter is het maken van een vrijblijvende afspraak om uw woning te bezichtigen en aan de hand daarvan een offerte op te stellen.

Wilt u meer informatie over de schoonmaak van een woning en/of keuken na ontruiming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.