Uw huis laten schoonmaken na huisontruiming? Dit kunnen wij voor u betekenen

Het kan zijn dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is door bepaalde omstandigheden, zoals een overlijden. In deze vaak emotionele tijd is het prettig als u niet zelf de woning hoeft te ontruimen en vervolgens schoon te maken. Zeker als iemand lang in de woning heeft geleefd en de woning is verwaarloosd en vervuild, is het onbegonnen werk om zelfstandig aan deze klus te beginnen. Wij schieten u graag te hulp bij het schoonmaken na huisontruiming.

Bezemschoon opleveren

Na de ontruiming zijn reguliere schoonmaakwerkzaamheden doorgaans voldoende. U vraagt aan ons om de woning bezemschoon op te leveren en wij halen de bezem door de hele woning, waarbij wij ook het sanitair, de keuken en de vensters even schoonmaken met een doekje. Hierdoor is de woning goed toonbaar en kan het huis opgeleverd worden aan de opdrachtgever, verhuurder of de makelaar. In enkele gevallen vraagt de woning om een zwaardere schoonmaak. Dit is bijvoorbeeld het geval in huizen waar langdurig veel gerookt is, huizen waar iemand in is overleden en het lijk al enige tijd heeft gelegen of huizen met ongedierte.

Sterk vervuilde woning

Er zijn verschillende situaties waarin alleen een bezem door het huis halen niet toereikend is. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van de woning, want wij zorgen ervoor dat iedere woning in korte tijd weer in de originele staat terug wordt gebracht. Een vervuilde woning kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van ernstige verzameldrang, ongedierte of slechte leefgewoontes zoals binnen roken. Het kost u zeer veel tijd en energie om de woning zelf schoon te maken en dit is specialistisch en fysiek zwaar werk. Wij weten precies hoe we deze klus het beste voor u kunnen aanpakken.

Hygiënisch schoon

Wanneer de woning ontruimd is, beginnen wij met schoonmaken. Niet alleen zorgen we ervoor dat de woning of een specifieke ruimte zoals de keuken of badkamer er weer fris en stralend uitziet, maar we besteden extra aandacht aan het desinfecteren van de woning. Hierdoor weet u zeker dat de woning echt hygiënisch schoon is. Neemt u een kijkje bij onze projecten voor voorbeelden van een grondige schoonmaak.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de schoonmaak van woningen na ontruiming? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-422 23 21 of per e-mail op info@direct-ontruimen.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.