Op zoek naar een opkoper inboedel na woningontruiming? Onze mogelijkheden op rij

Een woningontruiming is nodig wanneer iemand gedwongen snel uit zijn of haar woning moet. Ook in geval van een overlijden wordt vaak een bedrijf ingehuurd om de woning te ontruimen. Vaak wordt een gedeelte van de spullen behouden en wordt de rest van de woning professioneel leeggehaald. Wat kunt u doen met deze meubels en andere spullen die u na een boedelruiming niet wilt houden? Direct Ontruimen kan uw goede inboedel (deels) van u overnemen. Ontdek de mogelijkheden.

Waarom inboedel laten opkopen door Direct Ontruimen:

Wanneer u een deel van de nog bruikbare inboedel niet zelf wilt houden of verkopen, kunt u aan Direct Ontruimen vragen om deze van u over te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij uw inboedel of een deel daarvan opkopen, zodat deze elders een tweede leven kan krijgen. Zo voorkomt u dat waardevolle spullen worden weggegooid en komt u bovendien in aanmerking voor een korting op de ontruimingskosten. De inboedel wordt hergebruikt waardoor u niet alleen milieuvriendelijk bezig bent, maar ook geld bespaart. Wij brengen de opbrengsten namelijk in mindering op uw factuur.

Welke boedel kopen wij op?

Direct Ontruimen koopt alleen nog bruikbare inboedel op. Dit kan echter een groot deel van uw inboedel betreffen: denk bijvoorbeeld aan meubels en elektrische apparaten zoals televisies en witgoed. Ook kleinere artikelen zoals woonaccessoires, linnengoed, gereedschap, tuinartikelen, potten, pannen en servies kunnen wij vaak nog een tweede leven geven. Uw spullen komen altijd goed terecht!

Uw inboedel een tweede leven

Wat doen wij met uw opgekochte inboedel? Allereerst krijgen veel producten een tweede leven via de Rotterdamse rommelmarkt waarbij wij vele klanten blij kunnen maken. Daarbij geven wij ook aan goede doelen of een Nederlandse stichting. Wij werken met diverse organisaties samen om ervoor te zorgen dat uw spullen bij de juiste mensen terecht komen. Bovendien exporteren wij al meer dan 20 jaar bruikbare meubelen naar het buitenland.. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al uw spullen een nieuwe kans krijgen.

Eigen opslagruimte

Het opkopen van de inboedel doen wij volledig in eigen beheer. Spullen die niet direct geëxporteerd kunnen worden, kunnen wij opslaan in onze eigen opslagruimte van meer dan 1500 m2. . Juist hierdoor kunnen wij met de verkoop van goederen wachten tot zich een geschikte koper of een juist doel aandient. Hierdoor halen wij meer rendement uit uw inboedel en kunnen wij de waarde van uw opgekochte inboedel direct in mindering brengen op de prijs.

Wilt u meer informatie over de opkoop van inboedel in combinatie met een woningontruiming? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010-422 23 21. U kunt ook mailen naar info@direct-ontruimen.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!