Ontruiming met spoed? Dit zijn de mogelijkheden

Soms moet een ruimte met spoed worden ontruimd. Dit kan bijvoorbeeld een woning zijn, een kantoorruimte of een kamer in een zorginstelling. Zo’n spoedontruiming kan bijvoorbeeld nodig zijn nadat een bewoner is komen te overlijden, of wanneer er sprake is van een faillissement of uithuiszetting. De ruimte moet dan binnen enkele dagen of soms zelfs binnen een etmaal leeg opgeleverd worden. Dit kan veel stress opleveren. Zeker gezien de omstandigheden waarin zoiets gebeurt. Gelukkig kunnen wij het één en ander voor u uit handen nemen door de spoedontruiming snel en vakkundig voor u te verzorgen. In dit artikel laten we zien wat de mogelijkheden zijn.

Spoedontruiming stap voor stap

Zowel een woningontruiming als een bedrijfsontruiming kunt u met spoed door ons laten verzorgen. Het proces verloopt als volgt: we komen langs om uw woning of bedrijfspand te bezichtigen. U gaat zelf na welke spullen u graag wilt houden. Met deze informatie maken wij een inschatting van de werkzaamheden en sturen wij u een offerte toe. Zodra u de offerte heeft geaccepteerd starten wij met de ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Om te beginnen met onze werkzaamheden zullen wij u vragen om ons toegang te geven tot de ruimte. Uiteraard mag u aanwezig zijn tijdens de ontruiming, dit is echter niet noodzakelijk.

Vervolgens verwijderen wij binnen korte tijd en op professionele wijze de overige inboedel.  Zodra de ruimte leeg is, gaan we verder met schoonmaakwerkzaamheden. Soms volstaat het vegen van de ruimte, in andere gevallen is er meer voor nodig om de ruimte weer spik en span op te leveren. In beide situaties zorgen wij ervoor dat uw woning vakkundig schoongemaakt wordt. Mochten er specifieke herstelwerkzaamheden nodig zijn, zoals het schilderen van de muren of het verwijderen van vloerbedekking, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Tijdelijke opslag van spullen

Mogelijk heeft u zelf op korte termijn nog geen ruimte voor de spullen die u graag wilt bewaren. Wij kunnen u hiermee helpen. We beschikken over een ruime opslag waar we uw inboedel veilig voor u kunnen bewaren. Staan er daarnaast bruikbare meubels in de ruimte die u zelf niet nodig heeft? Om de verkoop hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt ons namelijk vragen om de spullen (gedeeltelijk) van u over te nemen. Kiest u hiervoor, dan ontvangt u een korting op de ontruimingskosten. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw meubels een tweede leven krijgen. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Meer weten over spoedontruiming?

Wilt u meer weten over een spoedontruiming van uw woning of bedrijfspand? Neem contactmet ons op of vraag meteen een offerte aan.